Beeld © Instagram @channingtatum

NSFW! Channing Tatum poedeltjenaakt op Instagram

02 mei 2019 15:29

Dat Channing Tatum een goddelijk lijf heeft hebben we allemaal kunnen zien in Magic Mike. Dat hij nog altijd het evenbeeld is van Michelangelo's David bewijst de acteur op Instagram door een naaktkiekje van zichzelf te delen. Va-va-voom!

"Sharing is caring"

Op het steamy kiekje zijn Channing en zijn ijzeren buikspieren te zien onder een stromende douche. Enkel zijn handen bedekken zijn edele delen, iets waar zo'n 2.7 miljoen volgers het ontzettend warm van krijgen. En dat heeft alles te maken met een spelletje Jenga.

Bij de post legt Channing uit hoe de foto tot stand is gekomen: "De verliezer (ik) moest een foto plaatsen die de andere persoon (Jessica Cornish) koos", verklaart 'ie. "Ik speel nooit meer een spelletje Jenga met haar." Jessie heeft zelf de veelbesproken foto gemaakt en laat onder de post weten "sharing is caring".

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Channing Tatum zet zijn jarige vriendin Jessie J in het zonnetje

Volgers van Channing zijn Jessie J eeuwig dankbaar, en ook zijn bekendere collega's zijn onder de indruk van zijn lichaam. Sommigen zijn zelfs sprakeloos. Zo reageert actrice Nina Dobrev met een korte "LOL" en laat Modern Family-actrice Sarah Hyland alleen het woordje "Oh" achter. Geordie Shore-Nathan kan alleen maar kwijlen onder de sexy foto en ook Halle Berry moet keihard lachen om de foto.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!