Beeld © Instagram @andrehazes

André Hazes onthult hoe vaak hij en Monique seks hebben

02 mei 2019 17:23

Tortelduifjes André en Monique genieten momenteel van een romantische getaway naar Venetië. En de sprookjesachtige omgeving zorgt ervoor dat de twee weer helemaal naar elkaar toe groeien. En dat doet ook wonderen voor hun seksleven, zo vertelt de zanger heugelijk op Instagram.

"Gewoon alsof we elkaar weer gevonden hebben"

Via zijn stories houdt André zijn fans op de hoogte van hun tripje. En zelfs de intieme details komen aan bod. Zo bespreekt de Leef-zanger uitgebreid hoe vaak hij en zijn Monique op elkaar duiken. "Zo gezellig samen. Na die maanden apart van elkaar leven. En dat wordt dan zo goed gemaakt hier. Heb je dat ook?”, zegt Dré tegen Monique in de video. “Je bedoelt die vier keer seks in twee dagen”, merkt zijn vlam rustig. Daarna legt ‘ie ook nog even in detail uit hoe, wat, waar en waneer. “Het is niet normaal. Gewoon alsof we elkaar weer gevonden hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frenna en André Hazes maken samen bijzondere track

En zijn geluk kan niet op, want vandaag duiken de twee weer onder de lakens en geeft André een update op zijn Instagram. "Update: 5 keer in 3 dagen!” post hij met een feestelijke emoji.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes maakt zijn grote nieuws bekend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!