Beeld © Instagram @mariekeelsinga

Marieke Elsinga bejubeld om selfie zonder make-up

03 mei 2019 13:46

Marieke Elsinga stelt zich op Instagram kwetsbaar op, en heeft een vakantiekiekje zonder spoortje make-up gedeeld. Tot groot genoegen van veel van haar volgers.

“Als de zon je enige make-up is, is het écht vakantie”

Marieke Elsinga heeft de afgelopen week lekker kunnen uitslapen. De radio-dj en presentatrice heeft namelijk de zon opgezocht en is aan het genieten in Bonaire. Op Instagram deelt de altijd vrolijke Marieke het een na het andere vakantiekiekje. En dat ze het naar haar zin heeft, dat mag duidelijk zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga: 'Ik ben bang voor walvissen'

De brunette leeft de afgelopen dagen in haar tweedehands badpak - en nee dat is niet vies “gewoon even extra sopje bij het kruis en you are good to go”. En ook haar make-up heeft ze thuisgelaten. “Als de zon je enige make-up is, is het écht vakantie”, schrijft ze bij haar blotebillengezicht op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga vervanger van Peter van der Vorst

Haar volgers reageren niets anders dan positief op haar 'naakte' kiekje. "Looking good zonder al dat Picasso spul", laat iemand achter. Een ander schrijft: "Zonder make-up ook heel mooi" en weer iemand anders plaatst "Moet je vaker doen!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!