Beeld © Getty Images

Kylie Jenner zet tatoeage bij vriendje Travis Scott

5 mei 2019 08:56

Kylie Jenner heeft haar liefje Travis Scott eerder deze week getatoeëerd ter ere van zijn 28e verjaardag. Wat de 21-jarige realityster precies heeft vereeuwigd op de bovenarm van de rapper is onbekend.

"T.S hartje K.J."

Tatoeëerder van de sterren, JonBoy, plaatste een filmpje op zijn Instagram van de tatoeërende Kylie. Te zien is hoe het halfzusje van Kim Kardashian het eventjes uitgilt van plezier. "T.S hartje K.J.", schreef JonBoy bij de video.

Ook Kylie nam plaats in de stoel en kreeg een tatoeage op haar bovenarm. Waarschijnlijk heeft ze een matchende tattoo laten zetten. Het stel deed dit eerder. Toen lieten ze allebei een vlinder op hun enkel zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans weten het zeker: Kylie Jenner is verloofd

Kylie pakte deze week flink uit voor de verjaardag van de vader van haar eenjarige dochter Stormi. Ze organiseerde een groot feest, liet een reusachtig billboard plaatsen op een druk punt in Hollywood met daarop felicitaties voor Travis, huurde een bioscoop af zodat ze rustig naar de nieuwe Marvel-kaskraker Avengers: Endgame konden kijken en zei op Instagram dat ze nog een baby wilde met de rapper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!