Beeld © Getty Images

Ryan Reynolds onthult geheim voor gelukkig huwelijk

05 mei 2019 15:00

Dat het goed gaat tussen Ryan Reynolds en zijn vrouw Blake Lively blijkt wel weer door het nieuws dat zij hun derde kindje samen verwachten. Maar hoe komt het nou dat hun relatie van een leien dakje lijkt te gaan? De acteur onthult zijn geheimen voor een lang en gelukkig huwelijk.

"Zo lang we samen zijn, zijn we thuis"

Ryan en Blake verwachten hun derde kindje samen. Het stel heeft al dochtertjes James van vier en Inez van 2. Het lijkt wel een sprookjeshuwelijk voor de twee, ook al hebben ze een behoorlijk drukke agenda. Nu onthult de acteur wat hun geheim is voor een lang en gelukkig bestaan samen. 

"Blake en ik maken nooit tegelijkertijd een film", vertelt hij aan het tijdschrift People. Het stel wil nooit té ver van elkaar vandaan zijn. "Als zij in Thailand opnames heeft en ik in Vancouver, dan zouden elkaar nooit zien. Wij handelen als een eenheid en dat werkt heel goed voor ons." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kindje

"De kinderen blijven gewoon bij ons en de familie is dan dus samen", gaat Ryan verder. "Dat is waar onze thuis is. Of we nou in Spanje of Utah of New York zijn, zo lang we samen zijn, zijn we thuis."

Maar hij is niet alleen maar positief over zijn familie. "Als we samen met de kinderen vliegen, dan komt er altijd een moment waarbij ik opsta en aan de stewardess vraag of ik het vliegtuig mag verlaten", grapt de acteur. "Meestal vertellen ze me dan om weer te gaan zitten, dus dat doe ik dan en wacht ik op verlossing."  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!