Beeld © Getty Images

Teen Mom-cast breekt stilte over dode puppy

06 mei 2019 12:03

De echtgenoot van Teen Mom-Jenelle, David Eason, heeft vorige week haar puppy gedood. Inmiddels heeft hij gereageerd dat hij een gedragsprobleem heeft, maar dat is niet genoeg voor zijn collega's van de MTV-serie. Kailyn Lowry, ook een tienermoeder, laat weten "te walgen" van het "misselijkmakende" nieuws en distantieert zichzelf van het stel.

"Zeggen dat ik geschokt ben en walg van Davids daden is een understatement"

Hoewel de twee in het verleden nogal wat problemen met elkaar hebben gehad, neemt de blondine het nu op voor haar Teen Mom-collega. Kailyn nam het op voor Jenelle in een statement over de dood van de puppy Nugget. Jenelles echtgenoot David schoot de hond dood nadat het leek alsof het beestje zou "snauwen" naar hun tweejarige dochter Ensley. "Ik heb bewust nog niet gereageerd op de verontrustende situatie rondom David Eason en Jenelle Evans omdat ik probeer te snappen wat er is gebeurd tijdens de moord van Nugget", schrijft Kailyn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-echtgenoot: ‘Ik vermoordde hond door gedragsprobleem’

"Zeggen dat ik geschokt ben en walg van Davids daden is een understatement", gaat ze verder. Met de post wil ze zich distantieren van Jenelles echtgenoot en aangeven dat de volledige cast van Teen Mom dit gedrag niet goedkeurt. "Ik wil dat het duidelijk is dat zowel ik als mijn bedrijf, Pothead Haircare, tegen dierenleed zijn. Als hondeneigenaar ben ik gebroken en misselijk van wat Nugget is overkomen." 

"Ik hoop dat Jenelle en haar kinderen veilig zijn en de juiste stappen zetten om de hulp te krijgen die overduidelijk nodig is", sluit Kailyn haar bericht af. Ook MTV-collega Amber Portwood heeft zich uitgelaten over het trieste nieuws. "OMG, ik wil de details niet eens lezen over dit verschrikkelijke incident bij Jenelles hond!", schrijft ze. "Mijn hart breekt voor haar... Ik hoop dat ze de juiste beslissing neemt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Teen Mom-Jenelle hangt gevangenisstraf boven hoofd

Jenelle heeft zelf aangegeven "radeloos" te zijn sinds de dood van Nugget. Aan E! News gaf ze aan "een scheiding serieus te overwegen" na het incident. "Ik ben nog niet thuis geweest, omdat hij weigert weg te gaan", liet ze weten aan het entertainment platform. "Ik wil hem niet zien of spreken. Gelukkig zagen de kinderen niet hoe hij de hond doodschoot. Ze zijn nog bij mij. Ik overweeg ook om aangifte tegen hem te doen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!