Marieke geeft duidelijkheid: 'Geen relatie met Mattie'

06 mei 2019 20:16

Voor veel mensen is een vakantie juist een goede afleiding van werk en vooral een manier om je collega’s even te ontvluchten. Dit geldt blijkbaar niet voor het Qmusic-duo. Marieke werd namelijk op haar vakantieadres verast door haar Q-collega Mattie. Zijn het enkel collega’s of broeit er toch wat meer?

"We zijn geen stel"

Terwijl Marieke genoot van een welverdiende vakantie op Bonaire, kon Mattie zijn collega blijkbaar niet langer missen. Op Instagram verscheen ineens een foto met de twee dj’s. “Vakantie op Bonaire was top! En kijk nou wie er óók nog opdook”, valt bij het plaatje te lezen.

Het was voor Marieke een totale verassing, zo valt te zien in een Instagram story. Via WhatsApp liet Mattie weten dat hij in het vakantiehuisje van Marieke was geslopen. “Ik zit in je tuin. Heb je drank?”, schreef Mattie. Marieke geloofde er niks van en vroeg zich, vol ongeloof, af waar hij die foto vandaan heeft. Als Mattie vervolgens het nummer beschrijft wat op dat moment door de speakers galmt, is Marieke er klaar mee. “Schat ik vind dit eng”, schrijft ze terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Domien doet boekje open over relatie Mattie en Marieke

Tegenover RTL Boulevard vertelt Marieke: "Iedereen denkt dat we een setje zijn. Ik moet jullie toch teleurstellen: we zijn geen stel. Zelfs ons eigen team heeft het nog gevraagd. Zelfs het team waarmee we de ochtendshow maken stelde ons deze vraag. 'Hebben jullie gezoend?' Nee!'" 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!