Beeld © The CW

Zesde seizoen The 100 van start bij Netflix

07 mei 2019 12:11

Cancel al je plannen voor vanavond, want er staat een nieuwe aflevering van The 100 op je te wachten! Dit is alles wat je moet weten.

De fans hebben er even op moeten wachten - niet zo lang als onze hoofdrolspelers, maar toch. Maar vanaf deze week worden we weer elke dinsdag wakker met een kersverse aflevering van The 100. De eerste aflevering van het langverwachte zesde seizoen, genaamd Sanctum, vind je nú bij de streamingdienst.

Voor wie bang is voor spoilers uit Amerika hebben we goed nieuws. The CW, waar de serie in Amerika te zien is, zendt namelijk elke maandag het zesde seizoen uit. Dat betekent dat we in Nederland dus slechts één aflevering achterlopen!

Bekijk hier de trailer van seizoen zes:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The 100 actrice Marie Avgeropoulos opgepakt wegens geweldpleging

In de eerste aflevering van het seizoen worden de overlevenden wakker na een eeuw in een crypo-slaap te zijn gehouden. Ze komen oog in oog te staan met de raadselachtige gevaren van hun mysterieuze nieuwe thuis: de planeet Alpha. De overgeblevenen moeten het opnemen tegen zowel oude als nieuwe bedreigingen die hun loyaliteit testen. Eerst hebben ze gevochten om te overleven, toen vochten ze voor hun vrienden en nu zullen ze vechten voor het menselijk ras.

En dat de strijd voorlopig nog wel even aanhoudt, wordt al snel duidelijk uit de promo van de tweede aflevering. Daarin wordt het team namelijk geconfronteerd met de bedreigingen van hun nieuwe planeet. Ondertussen moet Raven de krachten bundelen met een onwaarschijnlijke bondgenoot om iedereen aan boord van het moederschip te redden. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze nieuwe Netflix-film mag niet ontbreken in je lijst

Voor wie geen genoeg krijgt van The 100 is er meer goed nieuws. Want hoewel het zesde seizoen pas net begonnen is, heeft showrunner Jason Rothenberg al bevestigd dat er een zevende seizoen komt. En die wordt nóg spannender. “Niemand kan raden wat zich allemaal afspeelt in het nieuwe seizoen. Het grote mysterie, waar het zesde seizoen echt om draait, is nog niet eens aan bod gekomen”, vertelde hij aan TVLine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!