Olcay reageert op verhitte discussie: 'Ik voelde me heel slecht'

08 mei 2019 19:18

Olcay Gulsen was afgelopen vrijdag hét gesprek van de dag. De presentatrice reageert nu op alle commotie aan de desk bij Boulevard.

"RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord"

“Ik werd natuurlijk afgelopen vrijdag ongewild geroast tijdens de uitzending op basis van anonieme bronnen”, vertelt Olcay vanavond tegenover Luuk en Beau. “Ik heb een heel naar faillissement achter de rug, en iedereen die daar ooit mee te maken heeft gehad weet hoe vreselijk dat is. Voor iedereen die daarbij betrokken is. Ik heb keihard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Dus ik zie dan ook het onderzoek van de curator met veel vertrouwen tegenmoet.”

Daarnaast wil ze nogmaals benadrukken dat ze nog altijd een RTL-presentatrice is. “Ik heb de afgelopen jaren met zo veel plezier hier gewerkt. En dat wil ik de komende maanden in ieder geval doen, voordat ik naar Talpa vertrek.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ruud de Wild maakt hilarische grap over Olcay-situatie

Beau vindt het bijna lijken op een officieel statement en spreek haar hierop aan. “Ik voelde me heel slecht en ook teleurgesteld”, spreekt Olcay. “Maar ik wilde ook niet dat het overschaduwt wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen jaren (…) RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord. “Het was gewoon een hele ongemakkelijk uitzending”, aldus Beau. “Het was gewoon een drama.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Olcay Gulsen rommelde met rekeningen SuperTrash'

Afgelopen vrijdag was voor Olcay een dag met een lach en een traan. Ze tekende een contract bij Talpa, maar dit werd overschaduwd door nieuws over het faillissement van SuperTrash, waar ze eerst CEO was. Ook in RTL Boulevard ging het over de fashionista en dat liep uit in een verhitte discussie tussen Mark Koster en Peter R. de Vries.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!