Baby Archie steelt de spotlights van George Clooney

09 mei 2019 10:29

George Clooney is een goede vriend van prins Harry en Meghan, maar of hij het ook met de kleine Archie goed zal kunnen vinden, is nog maar de vraag. Volgens de 58-jarige Hollywoodster steelt de maandag geboren royal baby zijn spotlights.

"Dat was mijn dag!"

Archie kwam maandag ter wereld, op de verjaardag van George. "Dat was mijn dag!", grapte Clooney in Entertainment Tonight. "Ik moest hem al delen met Orson Welles en Sigmund Freud!" Het kind van Harry en Meghan steelt niet alleen George' aandacht, maar bezorgde Clooney ook nog een deuk in zijn ego. "Het doet een beetje pijn" dat Archie niet naar George is vernoemd. "Maar Archie is goed, ik vind het leuk!"

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dit zijn de eerste beelden van baby Harry en Meghan

Dat Harry en Meghan hun eerste spruit de tweede naam Harrison gaven, snapt Clooney wel. "Hij speelde ooit een president", grapt de acteur over collega Harrison Ford. "En, als je erover nadenkt, we hebben het wel over Harrison Ford. Ik ga mijn dochter nu Harrison noemen." De hertog en hertogin van Sussex hebben geen uitleg gegeven over de namen van hun zoon. Volgens de Britten komt Harrison van Harry's son.

Geruchten dat George peetvader van het kereltje wordt, weersprak hij tegenover People. "Iedereen is dol op geruchten. Het is niet waar", zei Clooney. "Je wil mij niet als peetvader van wie dan ook. Ik ben nog maar net vader. Dat is angstaanjagend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: dit is de naam van baby Sussex

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!