Beeld © Instagram @shaniagooris

Amai! Shania Gooris viert 19e verjaardag

10 mei 2019 11:32

Kleine meisjes worden groot. De kleindochter van Jean-Marie Pfaff mag vandaag alweer negentien kaarsjes uitblazen. Haar moeder Kelly is maar wat trots op haar jarige dochter. "Ik hou zo veel van je, bedankt dat je me als je moeder hebt gekozen."

Op Instagram zet de moeder van de Pfaff-telg haar grote dochter in het zonnetje door een mooie foto van de jarige te delen. Hierin schittert Shania in een geweldige roze jurk van tule. "Ik voel me elke dag gezegend, elke seconde... Ik hou van je", schrijft ze trots bij de post, die inmiddels bijna de 5000 likes aantikt. "Dank u i love you too mama", reageert Shania onder het berichtje van haar moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jean-Marie Pfaff gaat voor kneiter van een zomerhit

Inmiddels timmert Shania lekker aan de weg. De kleindochter van Jean-Marie Pfaff was eerder al te zien in de Vlaamse variant van Groeten Uit 19XX en beleefde onlangs haar debuut op het witte doek in de film Baba Yega. Daarnaast zal de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff binnenkort een van de vaste gasten zijn in een nieuw radioprogramma van Studio Brussel.

Shania werd bekend door de realityshow De Pfaffs, die van 2002 tot 2012 zowel in Vlaanderen als in Nederland hoge kijkcijfers wist te scoren. Na het stopzetten van de show was het even stil rondom de dochter van Kelly en Sam, maar nu lijkt Shania terug van weggeweest. En met ruim 44k volgers op Instagram is Shania een echte influencer te noemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!