Beeld © Instagram @jaimievaes

Zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes stiekem getrouwd?

10 mei 2019 17:07

Hoewel Lil’ Kleine en zijn Jaimie Vaes eerder dit jaar nog lieten weten dat ze hun huwelijk hadden uitgesteld, lijkt het er nu op dat de tortelduifjes tóch stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt. Jaimie heeft namelijk al de achternaam van Jorik, zoals de rapper echt heet, aangenomen. Zo is te zien op Instagram.

"family affair"

In haar story deelt de mommy to be een pakketje dat ze heeft besteld op de naam 'Jaimie Scholten'. Inderdaad! De achternaam van de succesvolle rapper. Bij de foto schrijft ze ook nog met een hartje "family affair", waardoor veel fans stellen dat ze, ondanks hun eerdere statement, nu stiekem getrouwd zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Grootse babyshower voor Jaimie Vaes

Hun bruiloft, die in mei gepland stond, is vanwege Jaimies zwangerschap verplaatst naar volgend jaar. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", aldus de rapper. De bedoeling is nog altijd dat ze elkaar het jawoord geven op het Spaanse eiland Ibiza. Daar ging de rapper vorig jaar op zijn knieën.

Op eerste kerstdag vorig jaar maakten Lil' Kleine en zijn vriendin bekend in verwachting te zijn van hun eerste kind, een jongen. En hoewel hun ongeboren oogappeltje een groot geschenk is, is Lil' Kleine - ondanks dat-ie ooit 60.000 euro uitgaf in een Parijse modezaak - niet van plan zijn kleine spruit extreem te verwennen. "Nee, mijn kind krijgt heus niet zomaar een gouden Rolex als hij wordt geboren”, vertelde hij eerder aan het AD.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Organisatie reageert op uitbarstingen Ronnie Flex en Lil' Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!