Beeld © ANP

Oei! Bas Smit maakt gigablunder tijdens Moederdag

12 mei 2019 15:27

Een Moederdag om niet snel te vergeten voor Nicolette van Dam. Manlief Bas Smit was namelijk de feestelijke dag helemaal vergeten, maar dat loste hij slim op...

“Door alle drukte gewoon het volledige Moederdag ontbijt vergeten”

Bas Smit dacht vandaag even dat het een gewone zondagmorgen was. Niets is minder waar: want het is namelijk Moederdag, en dat was ‘ie helemaal vergeten. In alle vroegte deze morgen vraagt hij zijn volgers op Instagram om hulp. “Door alle drukte gewoon het volledige Moederdag ontbijt vergeten”, bekent hij. “Waar kan ik nu nog bestellen?”

Mama Nicolette is zich van geen kwaad bewust en is nog in dromenland, wat goed uitkomt voor Bas. Alleen er is nóg een probleempje: hij heeft ook geen cadeautje. Zijn tweede berichtje luidt dan ook: “Wie weet waar je op zondagochtend voor negen uur cadeautje kan kopen? PC is nog dicht…” Een cadeau lenen ziet ‘ie ook wel zitten: “Ik pak het weer netjes in”, grapt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nicolette van Dam is megatrots op haar man Bas Smit

Gelukkig wordt hij nog net op tijd gered met een heerlijk ontbijtje en met wat overschenk-werk is het net echt. Een bloemetje regelt hij ook snel door een boeket uit huis te pakken en papier er omheen te wikkelen. Alleen Nicolette is niet van gisteren en heeft al snel door hoe de vork in de steel zit. Het is namelijk haar eigen bos bloemen die ze van de week van 100% NL heeft gekregen! Ai…

Even later blijkt dat hij ook een grote blunder met de kaart gemaakt heeft. “Wel bijzonder een rouwkaart voor Moederdag”, schrijft Nicolette op haar Instagram met een dikke knipoog, waarop Bas weer reageert met: “Een kaart is een kaart”.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bas Smit en Nicolette van Dam lanceren schoenenlijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!