Estavana en Rafael voorlopig nog niet voor het altaar

13 mei 2019 07:26

Hoewel Rafael van der Vaart en Estavana Polman al meer dan drie jaar een setje zijn en samen een dochtertje hebben, hoeven ze niet gauw te trouwen. "Als vrouw is het leuk om te trouwen, maar het heeft bij ons totaal geen haast", zegt de handbalster in De Telegraaf.

"Wie weet, komt het er ooit van"

De voetballer wil wel graag in het huwelijksbootje stappen. "Rafael stuurde al bij één van zijn eerste sms-berichten dat hij wilde trouwen met mij", vertelt Estavana. "Wie weet, komt het er ooit van."

Al in het begin van de relatie wilde de 36-jarige Rafael zijn liefde van de daken schreeuwen. "Normaal gesproken ben ik er niet zo'n voorstander van om in de publiciteit te komen. Maar dit keer kwam het mij wel goed uit, want ik wilde Estavana zo graag hebben", vertelt hij. "Je had bij wijze van spreken zelf nog bijna de pers gebeld", vult Estavana aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Estavana: Rafael is mijn grote liefde

De 26-jarige handbalster moest wel even wennen aan de plotselinge extra belangstelling. "Ik had een normaal en rustig leven in Denemarken. En ineens stond ik 'overal in', als de nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Iedereen had er een mening over. Het was een enorme bom die was ontploft", blikt ze terug. "We hebben er in het begin best wel discussies over gehad. Gelukkig keerde op een gegeven moment de rust terug."

De twee zijn sinds begin 2016 samen. Eerder was Rafael getrouwd met Sylvie Meis, met wie hij ook een zoon heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!