Beeld © YouTube-kanaal WENDY online

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter

14 mei 2019 15:04

Het online platform van Wendy van Dijk heeft een nieuwe serie ontwikkeld: My kid does my make-up. En niemand minder dan de presentatrice zelf trapt het af samen met haar dochtertje Lizzy.

"Je lijkt wel een spook!"

In het nieuwe online programma mogen de kinderen van bekende Nederlanders de make-up van hun ouders verzorgen. Lizzy is als eerste aan de beurt en doet de maquillage van moeder Wendy. Het blonde meisje mag eerst een kaartje trekken waarop een thema voor de look op staat. "Modeshow", zegt ze teleurgesteld. "Oh, nee!", reageert haar moeder. "Je gaat echt onder de glitters zitten", waarschuwt Lizzy alvast. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk verrast tijdens laatste Voice

Wendy's dochter begint met concealer, omdat ze dat altijd het meest fascinerend vindt aan haar moeder's ochtendroutine. Ze begint met een klein beetje. "Ik weet niet of dat genoeg is voor jouw heel felle wallen", zegt Lizzy. Haar moeder schrikt hier best een beetje van. "Heb ik wallen?", vraagt Wendy. Later gaan ze over op de lippenstift, maar daar begaat de kleine meid een fout. "Je lijkt wel een spook!", zegt Lizzy na het opendoen van een paarse lippenstift. 

Nadat de haren zijn gestyled en de nagels gelakt, is het tijd voor de grote onthulling. "Wauw", reageert Wendy. "Je lijkt op mij!", vindt Lizzy. "Ik vind het heel fashionable", legt haar moeder uit. Uiteindelijk zijn ze allebei best tevreden over het eindresultaat, al is het niet wat fans gewend zijn van Wendy's uiterlijk. Kijk hieronder de hele aflevering. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!