Beeld © Instagram @j_evans1219

Teen Mom-Jenelle reageert op uithuiszetting kinderen

14 mei 2019 16:58

Het zijn onstuimige weken geweest voor Teen Mom-ster Jenelle Evans. Haar echtgenoot, David Eason, doodde haar puppy aan het begin van de maand en die situatie heeft er nu voor gezorgd dat haar kindjes van haar zijn afgepakt. De reality-ster heeft nu voor het eerst gereageerd op de tragische ontwikkelingen van het verhaal.

"In deze moeilijke periode focus ik me op het terugkrijgen van Kaiser"

Jenelle is hard bezig om weer de voogdij te krijgen over haar zoontje Kaiser. Het werd gisteravond aangekondigd dat de kinderen van de Teen Mom-ster uit huis zijn geplaatst. De Amerikaanse kinderbescherming heeft het vierjarige jongetje overgedragen aan Jenelle's ex-vriend Nathan. Ook haar elfjarige zoon Jace mag niet meer in het huis blijven, hij is weer terug bij zijn officiële voogd Barbara, de moeder van Jenelle. Inmiddels heeft de Teen Mom-ster gereageerd op het nieuws van de uithuiszetting. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle's kinderen uit huis gezet door dode puppy

"In deze moeilijke periode focus ik me op het terugkrijgen van Kaiser en werk ik samen met mijn juristen aan de volgende stappen in het terugkrijgen van mijn kinderen", reageert de moeder van drie kinderen. Volgens de bronnen van E! News heeft het vierjarige jongetje op school verteld hoe het incident eraan toeging, waardoor zijn leraren besloten om de kinderbescherming in te lichten. Bij het ophalen van Kaiser werd Jenelle op het hart gedrukt om afgelopen weekend niet in de media te reageren op het verlies van de voogdij. 

Het lijkt er nu nog op dat Jenelle en David wel nog de voogdij dragen over hun tweejarige dochtertje Ensley, aangezien ze samen te zien waren in de Instagram Story van de Teen Mom-ster. Er is nog een onderzoek gaande naar wat er precies heeft plaatsgevonden op de dag dat David de hond in het bos heeft gedood. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MTV ontslaat Teen Mom-Jenelle om gedode hond

Jenelle zei al eerder tegen E! News dat ze "overweegt" een scheiding aan te vragen naar aanleiding van het incident. Maar later kwam ze hierop terug en gaf ze aan dat de twee hebben besloten om in relatietherapie te gaan. David heeft zijn acties tot nu toe alleen maar verdedigd. "Het boeit me totaal niet welk dier mijn baby in het gezicht bijt...", schreef hij op Instagram. "Of het nou jouw hond is of die van mij, een hond is een hond en ik ben daar niet van gediend." Hij uitte zich verder over zijn levensmissie om zijn gezin te beschermen. "De enige persoon die bepaalt of een dier een gevaar vormt voor mijn kind ben ik." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!