Beeld © Instagram @kyliejenner

'Kylie Jenner komt binnenkort met eigen babymerk'

14 mei 2019 17:48

De ijverige Kylie Jenner ziet nog meer manieren om haar imperium uit te breiden. Dit keer is de jongste miljardair ter wereld van plan om een babymerk op te zetten. Kylie Baby zou aanstaande moeders van alle gemakken willen voorzien.

Kylie Jenner is van plan Kylie Baby op te zetten, meldt TMZ. Na haar eigen huidverzorgings- en make-up-lijn is het tijd voor nóg een uitbreiding van haar imperium. De reality-ster zou met het merk alles wat met baby's te maken heeft willen produceren. In de officiële documenten die TMZ zou hebben bemachtigd, is te zien waar dit over gaat. Volgens die papieren zijn er onder andere wiegjes, wipstoeltjes, luiertafels en loopstoelen in de maak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner op Met Gala met peperdure sieraden

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Kylie is van plan om de huizen van aanstaande moeders volledig in te kunnen richten. Zo zou er ook een lijn komen met beddengoed, wikkeldoeken en rompertjes. De jongste miljardair ter wereld heeft natuurlijk ook rekening gehouden met de borstvoeding. Er staan daarom opslagflessen en borstkolven op de planning, maar wandelwagens, kinderzitjes en luiertassen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. 

Wanneer de Kylie Baby-producten in de schappen ligt, is nog niet zeker. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!