Beeld © Instagram @andrehazes

Lief: André Hazes en zoontje zijn twinning

15 mei 2019 10:22

André Junior is nu al een één-op-één-kopie van zijn bekende vader. Het kleine ventje groeit als kool en past tegenwoordig zelfs de kleding van zijn pa! Alleen de tatoeages ontbreken nog.

"Kippen kuiten on the road"

André Hazes, zijn vriendin Monique Westenberg en hun zoontje André Junior genieten momenteel van alle luxe in het zonnige Aruba. Op Instagram is te zien hoe het gezinnetje de tijd van hun leven heeft en alle vitamine D tot zich neemt. De kleine André verandert langzaam van een kleine peuter tot een echt ventje en daarom verwennen de papa en mama hun oogappeltje met knuffels en kusjes.

En dat het boefje steeds meer op zijn papa gaat lijken, bewijst de zanger door een mierzoet kiekje op zijn Instagram te delen waarop zijn kleine jongen exact dezelfde outfit draagt als hij. "Kippen kuiten on the road", schrijft 'ie er met een dikke knipoog bij.

View this post on Instagram

Kippen kuiten on the road!✅

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes geeft bijzonder cadeau aan Monique

Het snoezige kiekje heeft inmiddels meer dan 22k 'hartjes' gekregen en mensen krijgen er maar geen genoeg van. Ook in de comments laten zijn volgers weten hen op te vreten. "Jullie zijn zo schattig samen", schrijft iemand. Een ander laat achter: "Alleen maar rijkdom", en "Twinning is winning."

Er is ook nog ruimte voor wat humor. Zo vindt iemand de vader en zoon wel iets weghebben van een ANWB-koppeltje. "Gemiste kans door geen sandalen aan te doen", dolt iemand dan ook. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes onthult hoe vaak hij en Monique seks hebben

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!