Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Sneijder-Cabau maakt comeback op Instagram

15 mei 2019 10:20

Het is alweer een tijdje geleden dat fans een glimp opvingen van Yolanthe, maar nu maakt ze eindelijk een terugkeer op social media. De brunette is gespot bij een verjaardagsfeestje en lijkt het erg naar haar zin te hebben.

Yolanthe is voor het eerst weer te zien op Instagram! Fred van Leer deelt een foto ter ere van de verjaardag van hun gemeenschappelijke vriend Leco van Zadelhoff. Het is onduidelijk wanneer de foto is gemaakt, maar de parasollen op de achtergrond lijken erop te wijzen dat het om een oudere foto van de drie gaat. Yolanthe heeft sinds het begin van maart geen foto's meer gedeeld op haar social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe veroordeeld tot betaling bouwondernemer

Het is al even geleden dat volgers van Yolanthe iets te zien kregen van de voetbalvrouw. De huwelijksperikelen tussen de brunette en Wesley Sneijder hebben ervoor gezorgd dat ze al een tijdje niet publiekelijk wordt gezien. Wel werd de brunette gisteren gespot bij de Lock Me Up-geldinzameling van Free a Girl. Hierbij sluiten mensen zichzelf op om zo vrouwen uit de gedwongen prostitutie te helpen. Het initiatief haalt hiermee de financiering op door middel van sponsors.

Andere sterren als Monica Geuze, Thomas Berge en Gwen van Poorten doen ook mee aan de actie en hebben zich hiervoor laten opsluiten. Inmiddels staat Monica met haar inzamelingsactie op de tweede plaatsvan alle deelnemers met een bedrag van bijna achtduizend euro. Yolanthes manager deelt een bericht waaruit blijkt dat er al meer dan een half miljoen euro is binnengehaald. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!