Beeld © Instagram @doutzen

Doutzen reageert op felle kritiek na pikante video

15 mei 2019 11:38

Topmodel Doutzen werd belaagd door volgers om een filmpje dat ze had gemaakt voor Hunkemöller. De video zou té sexy zijn en niet gepast in het #MeToo-tijdperk. De Friezin reageert nu op alle commotie in Grazia.

"Ik heb vooral heel veel lol gehad"

In het zwartwit-filmpje was te zien hoe Doutzen in lingerie rollebolt voor Hunkemöller. Het topmodel heeft zelf de montage verzorgd, wat iets heel nieuws was voor haar. Het viel in het verkeerde keelgat bij veel fans, die haar strakke lichaam en sensuele bewegingen niet vonden kunnen. "Kom op! Volgens mij hoef je geen seks te verkopen om gehoord te worden. Heel teleurgesteld!, "Ik vind dit vulgair van zo'n klassiek model" en "Waarom Doutzen?" zijn slechts een paar van de kritische noten die klonken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afstand het geheim voor relatie Doutzen en Sunnery

Maar het topmodel laat zich niet klein maken. "Ach", reageert Doutzen nu tegen Grazia. "Het is gewoon wat het is. Ik denk dat ik als volwassen vrouw mijzelf neer mag zetten zoals ik dat wil. Ik heb vooral heel veel lol gehad en ben Hunkemöller heel dankbaar om ook deze kant van mijzelf te kunnen laten zien."

Het model heeft al wel vaker zo in de belangstelling gestaan, maar deze reacties gaan toch wat ver. En een deel van haar volgers is het daar helemaal mee eens: "Wat een drama om niks!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!