Beeld © Instagram @j_evans1219

Ook dochtertje Teen Mom-Jenelle wordt uit huis gezet

15 mei 2019 11:58

Teen Mom-Jenelle verkeert nog altijd in zwaar weer en het lijkt erop dat er geen zonneschijn aan zit te komen. TMZ meldt namelijk dat de Amerikaanse kinderbescherming nu ook haar tweejarige dochter Ensley uit huis gaat plaatsen.

Het wordt een leeg nest voor Jenelle Evans en David Eason. De kinderbescherming zou namelijk van plan zijn om hun tweejarige dochter Ensley uit huis te zetten. Dit komt allemaal door het drama rondom de dood van de familiehond. Het beestje zou hebben gesnauwd naar het meisje, waarna haar vader besloot het dier te dood te schieten in het bos in hun tuin. Bronnen van TMZ melden dat de beschermingsdienst het gezin probeert op te sporen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle reageert op uithuiszetting kinderen

De politie en de kinderbescherming zouden angstig zijn om het huis te betreden, omdat ze vermoeden dat David extreem gevaarlijk is en een dreiging vormt voor de omgeving. Roddelsite TMZ geeft aan dat Ensley zal worden ondergebracht bij oma Barbara thuis, waar haar negenjarige broer Jace al zit. Een Instagram-account dat beweert de zus te zijn van Jenelle meldt dat de inval al is geweest, maar dat durft TMZ nog niet te bevestigen. 

Aan E! News vertelde Jenelle nog een scheiding te overwegen, maar daar lijkt nu niets meer van te komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle's kinderen uit huis gezet door dode puppy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!