Beeld © ANP

Connie Witteman is haar hart weer verloren

15 mei 2019 14:25

Connie Witteman heeft een veelbewogen jaar achter de rug waar het huilen haar nader stond dan het lachen. Gelukkig voor de diva is er een nieuwe liefde in haar leven die al haar zorgen doet verdwijnen en weer een glimlach op haar gezicht tovert.

"Verliefd tot over m'n oren"

Het is geen makkelijk jaar geweest voor de zangeres, die ook bekend staat als Vanessa. Na vijf jaar besloot ze, op de valreep van 2018, haar verloving met Eugène van Dun af te blazen. En tot overmaat van ramp werd ze afgelopen zomer ook nog eens bruut beroofd in haar woning aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Van de buit, die volgens de zangeres meer dan twee miljoen euro waard is, is op een horloge na niets meer teruggevonden. Gelukkig heeft ze tegenwoordig een klein lichtpuntje in haar leven: haar hondje Lola. "Verliefd tot over m'n oren", schrijft Connie in de wolken op haar social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman straalt als nooit tevoren op vakantiekiekjes

Het pluizige beestje is nu al helemaal afgestemd op het luxe leven van Connie, zo is te zien op Instagram. In een video die de hondenmoeder van haar nieuwste aanwinst Lola en haar andere hondje Rocco deelt, is te zien hoe de twee trouwe viervoeters spelen met een knuffel in de vorm van een Moët-champagnefles. "Wat een kleine dondersteen!", schrijft de glamoureuze dame bij haar nieuwe liefde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Connie Witteman: 'Juwelenroof heeft mij tot in mijn ziel geraakt'

Sinds Lola in haar leven is, heeft Connie wat liefde betreft niets meer te klagen. Haar prinsesje houdt haar overal gezelschap en is een graag geziene gast op Instagram.

View this post on Instagram

Hello my name is lola♥️🐶

A post shared by ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechtbank doet vandaag uitspraak in Connie Witteman-zaak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!