Beeld © RTL

OMG! Temptation-Laura en Roger weer bij elkaar

16 mei 2019 13:07

Het is officieel weer aan tussen Roger en Laura uit Temptation Island, meldt de blondine in haar Instagram Story. Kort geleden werd bekendgemaakt dat de twee het programma niet hadden overleefd, maar ze misten elkaar te erg.

"We konden elkaar niet loslaten en we gaan nu samen aan onze toekomst beginnen"

Het nieuws van een break-up kwam in april als een schok voor kijkers van Temptation Island, aangezien ze in het programma nog de verleiding moesten zien te weerstaan. Maar nu komt Laura met het nieuws dat ze herenigd zijn. "Vanaf vandaag kan ik jullie zeggen dat ik & Roger weer een koppel zijn", vertelt de blondine in haar Instagram Story. "We zijn nu weer tweeënhalve week bij elkaar! We hebben een pauze gehad van drie maanden..." 

Het stel besloot om een pauze in te lassen, omdat Roger al vaak een relatie heeft gehad en dus niet veel van het single leven heeft kunnen proeven. Bovendien zou de Vlaamse man pas tijdens Temptation hebben ontdekt dat "feesten en uitgaan wel iets voor hem is." Daarna zetten ze een punt achter de relatie en wilden ze na drie maanden kijken of er nog vlinders waren. "Voor mij is het eigenlijk altijd duidelijk geweest dat het single leven mij niet aanspreekt", vertelt Laura. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laura: 'Roger is mijn enige bedpartner ooit'

Laura stond er dus een beetje anders in, maar hierdoor kon ze "ook drie maanden tijd nemen voor mezelf." Het heeft de relatie wel goed gedaan. "Roger heeft in die drie maanden ook echt gekeken naar alles wat er komt kijken bij een single leven. Ik wilde namelijk dat hij zelf kon uitmaken of het single bestaan iets voor hem is of niet", legt de blondine uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laura zo erg gepest: 'Ik ben van m'n fiets getrapt'

"Wat Roger heeft ontdekt, is dat hij het leuk vindt om uit te gaan, plezier te hebben en nieuwe mensen te leren kennen", gaat Laura verder. "Hij kwam er ook achter dat hij dat wel leuk vindt, maar dat hij een relatie met mij miste. En dat hij te veel nog met mij bezig is en echt om mij geeft." De blondine had hetzelfde gevoel tijdens hun break, maar wilde haar ex-vriend de tijd geven om dit ook te ontdekken. 

"Nu hebben we echt duidelijkheid!", zegt Laura over de huidige status van hun relatie. "Hij vindt het single leven leuk, maar onze relatie vindt hij toch veel te veel waard en te speciaal. Kort samengevat: We konden elkaar niet loslaten en we gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!