Beeld © ANP

Loiza Lamers is klaar voor eerste relatie

16 mei 2019 19:00

Model en realityster Loiza Lamers stelt haar hart open voor de liefde. Hoewel de 24-jarige nog nooit een relatie heeft gehad, staat ze daar nu voor het eerst voor open.

"Ik heb best wel veel dingen meegemaakt"

De redactie van het programma RUMAG roulette is gaan googlen op de zoekterm ‘Loiza Lamers Relatie’, maar konden niets vinden over de relatiestatus van het model. Tegenover Igmar Felicia doet Loiza een boekje open: “Ik heb nog nooit een relatie gehad. (…) Ik heb best wel veel dingen meegemaakt, maar dat is iets wat ik nog niet heb meegemaakt.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers is vroeger zó gepest dat ze nu geen kinderen wil

Hoewel ze nog nooit een relatie heeft gehad, staat het model daar inmiddels wel open voor. “Het was eerst, tijdens mijn transitie, misschien ook onbewust, een beetje een muur optrekken.” Loiza was er nog niet klaar voor. “Ik had nog teveel issues met mijn lichaam en ik moest dat eerst voor mezelf zien op te lossen. En nu heb ik een punt bereikt, waarop ik heel gelukkig ben met de dingen die ik doe en met mezelf. Ik zit goed in mijn vel.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers emotioneel tijdens opnames

Wel heeft Loiza een aantal eisen waar een vent aan moet voldoen. Zo moet hij in ieder geval lang zijn. “Ik ben zelf ook 1.85, dus hij moet sowieso wel langer zijn. En het moet iemand zijn met heel veel ambitie. Ik heb zelf heel veel ambitie en het idee dat ik een man zou hebben die zegt ‘oké, ik zit wel thuis ga jij maar werken’, daar krijg ik kippenvel van!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers zet eerste stapjes naar het witte doek met auditie

Je zou denken dat het model over mannelijke aandacht niet te klagen heeft, maar dat blijkt reuze mee te vallen. “Ik word echt niet versierd”, zegt Loiza. “Het zou mijn verhaal kunnen zijn, dat sommige mensen denken daar niet mee om te kunnen gaan.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!