Beeld © Instagram @deborahcabau

Zus Yolanthe voorspelt jarige Máxima's toekomst

17 mei 2019 12:13

Deborah Cabau, de zus van Yolanthe, is spiritueel en kan horoscopen lezen. Iedereen kan bij haar terecht voor een persoonlijke verjaardagshoroscoop. Voor de Nederlandse koningin, die vandaag 48 jaar is geworden, heeft ze een bijzondere voorspelling gemaakt.

"Ze is vastberaden, krachtig, doelgericht en onafhankelijk"

Deborah is eigenaar van Horoscoopboeken.nl en voorspelt hiermee de toekomst van haar klanten. Voor de verjaardag van koningin Máxima maakt ze als verrassing een voorspelling. Volgens de zus van Yolanthe staat Máxima's zon in Stier. "Ze is vastberaden, krachtig, doelgericht en onafhankelijk", zegt Deborah over de koningin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Sneijder-Cabau maakt comeback op Instagram

"Ze kan koppig vasthouden aan ideeën", gaat ze verder. "Ze is innemend en hartelijk. Haar zon staat op de plek van werk. Dat betekent dat ze sterk gericht is op taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Ze is heel trots op alles wat ze in haar werk bereikt." Máxima's maan staat in Waterman en dat houdt in dat "een maatschappelijke positie met aanzien is waar ze zich goed bij voelt."

Máxima is "nobel en liberaal met een sociale en sympathieke inborst", vertelt Deborah in haar post. "Communiceert gemakkelijk. Ze is gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Ze past zich per situatie aan. Ze leidt een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen." Maar daar blijft het niet bij, de ascendant van de koningin staat in Steenbok en dat zegt ook veel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe veroordeeld tot betaling bouwondernemer

"Ze heeft een bestaan van besturen en beheersen. Ze heeft ambitie, wilskracht en doorzettingsvermogen", legt Deborah uit. "Ze wil een leven vol uitdaging. Door haar tact en bescheidenheid creërt ze veel goodwill bij belangrijke mensen. Ze werkt hard en discreet. Ze is efficiënt en economisch in haar dagelijkse gang van zaken. Ze past perfect bij politieke en bestuurlijke sferen. Te veel hooi op haar vork nemen ligt op de loer." 

Koningin Máxima heeft (nog) niet gereageerd op haar verjaardagshoroscoop. Bekijk hier Deborah's bedrijfspagina op LinkedIn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!