Beeld © Instagram @champagnepapi

Fans beschuldigen Drake van fake sixpack

17 mei 2019 14:55

Nadat Drake met ontbloot bovenlijf op Instagram te zien was, gingen fans los. Niet alleen om het indrukwekkende lichaam van de rapper, maar vooral omdat iemand hem ervan beschuldigt plastische chirurgie te hebben gehad om er zo uit te zien.

"Je houdt helemaal niemand voor de gek"

Drake is helemaal puur natuur, meent de rapper. Tijdens een vakantie liet hij zichzelf vastleggen terwijl hij leunt op een balkon. Vervolgens deelde hij het kiekje op Instagram, waar zijn volgers losgingen op het goede lichaam van de Canadees. Maar niet iedereen was fan en de rapper wordt er zelfs van beschuldigd een cosmetische ingreep te hebben laten doen. Drake's sixpack is nep, volgens voormalige vriend DJ Carnage. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drake koopt vliegtuig van 100 miljoen dollar

"Je hebt een nepsixpack laten zetten in Colombia", schrijft de dj onder de foto. "Je houdt helemaal niemand voor de gek." Dit viel niet in goede aarde bij Drake. "Ben je nu boos over dat ene ding dat gebeurde met die ene persoon laatst, van wie je dacht dat ze je vriendinnetje was?" Maar niets is wat het lijkt, later op de dag reageerde de rapper opnieuw op de beschuldiging. "Even relaxen, we zijn in het echt gewoon bevriend." 

Hoewel Drake dus geen sixpack heeft laten zetten, ging Jersey Shore-ster Ronnie wel onder het mes om permanent een zomerlichaam te hebben. In het programma The Doctors laat hij zien hoe de behandeling is gegaan en alles wat erbij komt kijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!