Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg is klaar met negatieve reacties

17 mei 2019 17:21

Monique Westenberg is na een – naar eigen zeggen – ‘tyfusjaar’ eindelijk weer gelukkig. Dat schrijft de geliefde van André Hazes op Instagram. Ook haalt ze in de post flink uit naar de haters.

"Hou er eens mee op joh"

Monique geniet zichtbaar van een welverdiende vakantie met haar gezin in Aruba. Mei is een moeilijke maand voor de blondine. Negen mei was het namelijk precies een jaar geleden dat haar hond Dunya kwam te overlijden. Om deze tragedie te verwerken, schreef ze een kinderboek over Dunya, waarin de hond verder leeft in de hemel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg brengt ode aan hond op sterfdag

Het leven op de aarde gaat ook gewoon door. Monique ligt heel casual aan het zwembad met een speen in haar mond. In haar Instagrampost haalt de vriendin van André Hazes flink uit naar haar haters. “Zo! Ligt ze dan met een zichtbaar zwangerschapsbuikje (het eten is heerlijk hier en oja... ik ben na een t*fus jaar waarin het verdriet mijn lijf opvrat weer gelukkig).”

Aan de rand van het zwembad sabbelt Monique heerlijk aan de fopspeen van zoontje André. “De speen van haar zoon (hoe kan hij nog met twee jaar) en de nieuwe (volgens sommige oerlelijke) zonnebril van haar man (oh nee niet getrouwd, hoe kan je hem zo noemen). Mijn God mensen. Hou er eens mee op joh”, schrijft ze over de vele discussies die ontstaan onder haar foto’s.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en zijn Monique krijgen geen genoeg van elkaar

“Vooral de discussies die er door ontstaan maken het posten van een foto niet eens meer leuk en de reacties hierdoor uitzetten zou zo jammer zijn”, aldus Monique. Vooralsnog heeft de blondine de reacties onder haar foto’s nog niet uitgezet. Zo geeft René Froger een oprecht compliment aan Monique: “Prachtige bikini.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!