Beeld © Instagram @andrehazes

André Hazes bewijst dat hij genoeg zelfspot heeft

17 mei 2019 22:34

André Hazes heeft zichzelf te kakken gezet op Instagram. Onder zijn nieuwe post haalt de zanger uit naar alle haters én zijn vrouwtje Monique.

"Kom maar met die ‘gefeliciteerd met jullie tweede wonder"

Het gezin Hazes geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Aruba, en plaatst het een na het andere zonnige kiekje op social media. Tot grote ergernis van sommige jaloerse fans.

Eerder vandaag haalde Monique al flink uit naar alle haters. Op een foto die de vriendin van de Leef-zanger plaatste is ze te zien aan de rand van het zwemband met de fopspeen van haar zoontje in de mond. Daarbij schreef ze: "Zo! Ligt ze dan met een zichtbaar zwangerschaps buikje (het eten is heerlijk hier en oja... ik ben na een t*fus jaar waarin het verdriet mijn lijf opvrat weer gelukkig) (...) Mijn God mensen. Hou er eens mee op joh. Vooral de discussies die er door ontstaan maken het posten van een foto niet eens meer leuk." 

Hierop reageerde André weer met: "Maar alsnog... gefeliciteerd met je tweede wonder!" En dat heeft 'ie geweten...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

André Hazes en zijn Monique krijgen geen genoeg van elkaar

Zelf let de volkszanger tijdens de vakantie ook wat minder goed op, en daarom kan hij niet achterblijven met een eigen post in zwemtenue. Als hij een kiekje deelt in zwembroek schrijf hij vol humor: "Jaaa ik heb die good life wel gepakt hoor hier! Dus kom maar met die ‘gefeliciteerd met jullie tweede wonder'".

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Lief: André Hazes en zoontje zijn twinning

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!