Beeld © Instagram @joybeune @kjeldnuis

Vermeende vriendin Kjeld Nuis hint weer op relatie

20 mei 2019 17:33

Kjeld Nuis wil geen duidelijkheid geven over zijn relatie, maar zijn vermeende vriendinnetje heeft wel liefdevol gereageerd onder zijn laatste Instagram-foto.

"Ik heb liever zijn papa"

Het was een vader-zoon-dag voor Kjeld en zijn tweejarige spruit Jax. De schaatser was aanwezig bij de Jumbo Racedagen, waarbij hij en zijn zoontje de Formule 1-rijder Max Verstappen ontmoetten. "De droom van dit kleine jongetje kwam vandaag uit", schrijft Kjeld bij de foto van de drie samen. "Hij is groter fan van Max dan van zijn eigen vader." Onder de lieve reacties op het kiekje zat ook eentje van de vermeende vriendin van de schaatser, Joy Beune. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaartjes in de aanslag: Kjeld Nuis op Zwarte Cross

"Ik heb liever zijn papa", reageerde Joy onder de foto. De 19-jarige schaatser is een teamgenoot van Kjeld en er gaan al maanden geruchten dat de twee een relatie hebben. Tot nu toe hebben ze beiden altijd ontkend dat er meer speelt, maar haar reactie lijkt toch weer te hinten dat de twee het gezellig hebben samen. 

RTL Boulevard heeft Kjeld gebeld, waarbij hij aangaf geen reactie te willen geven. Vervolgens stond de reactie van Joy ook niet meer onder de foto van de schaatser. De breuk tussen Kjeld en zijn ex Jill zou komen doordat hij een scheve schaats heeft gereden, maar zelf ontkent hij dat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!