Johnny Depp blijft onschuld volhouden

20 mei 2019 23:47

Johnny Depp heeft wederom ontkend dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard heeft mishandeld. Dat schrijft de acteur, die zijn ex aanklaagt wegens smaad, in een verklaring aan de rechtbank. The Blast wist de hand te leggen op het document.

“Ik zal de beschuldigingen de rest van mijn leven blijven ontkennen”

"Ik zal de beschuldigingen de rest van mijn leven blijven ontkennen. Ik heb mevrouw Heard en geen één andere vrouw ooit mishandeld", stelt Johnny Depp. De acteur zegt naar de rechter te zijn gestapt om zijn naam en reputatie te zuiveren, maar ook om duidelijkheid te geven aan slachtoffers van mishandeling, voor wie zijn ex-vrouw nu "een valse woordvoerder" is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard verbrijzelde hand Johnny Depp met Wodkafles

De acteur zegt daarnaast dat zijn ex hem tijdens hun huwelijk, dat van 2015 tot en met 2017 duurde, mishandelde. "Ze sloeg, stompte en schopte me. Ze gooide herhaaldelijk objecten naar mijn lichaam en hoofd, zoals zware flessen, blikjes frisdrank, brandende kaarsen, afstandsbedieningen, verfblikken. Hierdoor raakte ik erg gewond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp: ex ging vreemd met Elon Musk

Amber Heard beschuldigde de acteur in 2016 voor het eerst van mishandeling. Eind vorig jaar schreef ze ook over de vermeende mishandeling in The Washington Post. In het artikel, waarin ze de acteur overigens niet bij naam noemt, zei ze ook dat de acteur haar ernstig bedreigde. Johnny ontkent alle aantijgingen.

In maart stapte hij naar de rechter. Johnny Depp klaagt de actrice aan wegens smaad en eist een bedrag van 50 miljoen dollar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!