Beeld © Instagram @marthedep

Viktor Verhulst nog altijd verdrietig om breuk met K3-Marthe

22 mei 2019 13:53

Tegenover het Vlaams weekblad Dag Allemaal doet Viktor Verhulst een boekje open over zijn bindingsangst en zijn ex. “Natuurlijk mis ik Marthe”, aldus de charismatische twintiger.

"Ik vind dat een beangstigende gedachte"

Aanstaande maandag maakt de zoon van Gert Verhulst zijn debuut als presentator in de nieuwe relatieshow Love Island. In het programma gaan Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar de ware liefde. Gert zelf kan ook wel wat hulp in de liefde gebruiken. Na zijn breuk met Marthe van K3 in 2018, is hij nog altijd vrijgezel.

Toch heeft hij zijn ex nog niet volledig uit zijn leven verbannen. De twee zien elkaar af en toe nog op premières en de laatste show van de meiden heeft hij geschreven. "Ons contact is warm, maar professioneel. We spreken niet meer met ons tweetjes af om iets te gaan drinken. Natuurlijk mis ik haar, Marthe is een stuk van m’n leven geweest.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Viktor Verhulst nog altijd in zak en as door breuk Marthe

Eerder onthulde de 24-jarige Antwerpenaar al in Gert Late Night dat hij te kampen heeft met bindingsangst, één van de redenen waarom hij een punt zette achter zijn relatie. Tijdens een interview met de Belgische krant gaat hij er nog wat dieper op in. Zo vertelt de knapperd dat hij er niet aan moet denken te settelen en aan kinderen te beginnen: "Mijn ouders waren 26 toen ik werd geboren. Dat wil zeggen dat ik volgend jaar aan kinderen zou moeten beginnen… Ik vind dat een beangstigende gedachte."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ai! Date Viktor Verhulst loopt uit de hand

Hij gelooft ook niet dat mensen gemaakt zijn om de rest van hun leven samen te blijven. "Als je het puur statistisch bekijkt, dan zijn er maar heel weinig koppels die hun hele leven samen blijven. Ik weet zelfs niet of dat in de mens zit. Maar dat is wel het beeld dat we als kind meekrijgen via de sprookjes, Disneyfilms en utopische verhalen", klinkt het. "En toegegeven: dat is heel mooi wanneer het kan, maar ik denk niet dat het realistisch is."

Volgens de kersverse presentator heeft het niets met de relatie van zijn ouders te maken, die uit elkaar gingen toen Viktor pas negen was. "Eigenlijk besefte ik bij die scheiding niet zo goed wat er gebeurde. Ik dacht vooral aan de dubbele kerstfeesten, verjaardagsfeestjes, twee keer cadeautjes… Niet aan de pijn en het verdriet van mijn ouders", aldus Viktor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de eerste 10 kandidaten van Love Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!