Beeld © ANP

Wendy van Dijk moet moeite doen om op gewicht te blijven

23 mei 2019 11:47

De nieuwste editie van het tijdschrift Wendy staat helemaal in het teken van een gelukkig en gezond leven. Iets waar Wendy van Dijk zich helemaal in kan vinden, zo vertelt ze in het voorwoord van haar blad.

"Het wordt toch lastig als andere mensen je steeds té mager vinden en zeggen dat je dun genoeg bent"

In haar editorial schrijft de blondine dat ze als kind niet een goede relatie met eten had. Haar ouders kookten alleen échte Hollandse pot, en dat was niet favoriet bij tiener Wendy. "En elke dag vlees, terwijl ik als zestienjarige had besloten dat ik vegetariër wilde worden." 

Pas toen ze uit huis ging ontdekte ze de buitenlandse keuken en raakte ze verzot op eten. "Er ging een wereld voor me open. Mijn wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter

Nu, al die jaren later, leert ze steeds meer over eten, gezonde voeding en hoe je je fit en energiek kan blijven voelen. "Ik moet mijn best doen op gewicht te blijven. Klinkt als een droom voor veel vrouwen, ik klaag ook zeker niet, maar het wordt toch lastig als andere mensen je steeds té mager vinden en zeggen dat je dun genoeg bent."

Sporten doet ze dan ook niet om gewicht te verliezen, maar om zich fit en energiek te voelen. "Als (oud-)danseres ben ik gewend te bewegen en dát geeft mij de juiste balans tussen body en mind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk reageert op felle kritiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!