Anouk Smulders Beeld © ANP

Zus Anouk Smulders heeft acute leukemie

23 mei 2019 16:19

Het zijn moeilijke tijden voor de familie Smulders. Bij Nicole, de zus van tv-presentatrice Anouk Smulders, is acute leukemie geconstateerd.

"Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet"

In een emotionele post op Instagram doet Anouk Smulders haar verhaal. "Acht weken geleden werd bij mijn zus Nicole acute leukemie geconstateerd. Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet. Een totale mokerslag voor allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Smulders vaart in 'hondenboot'

"Na twee pittige chemokuren is bekend dat zij een beenmergtransplantatie moet ondergaan. Daarmee is een wereld voor ons opengegaan. De angst, het wachten, het zoeken naar een donor..." vervolgt de blondine haar verhaal. 

Anouk staat zelf al jaren ingeschreven als donor, maar is helaas geen match met haar zus. En dus vraagt ze haar volgers om na te denken donor te willen worden. "Ik hoef jullie niet uit te leggen dat des te groter de database des te groter de kans op een goede match en op herstel. Ik dank jullie vanuit het diepste van mijn hart als jullie dit zouden willen bekijken en zouden willen doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendinnen verrassen Anouk Smulders op verjaardag

Tot slot laat Anouk weten dat haar zus kan rekenen op de steun van haar familie tijdens deze moeilijke tijden. "Het vangnet om mijn zus, haar dochter, haar vriend, mijn ouders en ons gezin is ongekend, hartverwarmend en intens. Mijn zus is oersterk en positief, haar medisch team is fenominaal en wij als familie trekken haar door deze periode heen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!