Beeld © ANP

Moeder Gerard Joling bestolen door 'verwarming controleur'

26 mei 2019 13:49

Gerard Joling deelt op zijn Facebookpagina dat zijn moeder Janny op vrijdag is bestolen. In de Facebookvideo legt hij precies uit wat er is gebeurd. "Een gewaarschuwd mens telt voor twee", schrijft de zanger erbij.

"Bewijs hebben we er niet van, maar ik wil iedereen waarschuwen"

Op Facebook kondigt Gerard aan dat zijn 89-jarige moeder is bestolen. "Vrijdag kwam er iemand de verwarming controleren", vertelt de zanger. "Ze was natuurlijk niet meegelopen naar boven. Achteraf vond ze het al een vreemd mannetje. Nu blijkt dat al haar sieraden weg zijn." 

"Haar slaapkamerdeur waar al haar spulletjes lagen, stond wagenwijd open", gaat Gerard verder. "Dus dat is allemaal weg. Bewijs hebben we er niet van, maar ik wil iedereen waarschuwen, zeker in Noord-Holland: laat niet zomaar mensen naar je verwarming kijken, zet niet zomaar ergens een handtekening op en dat geldt al helemaal voor de oudere mensen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling zet moeder Janny in het zonnetje

"Laat niet zomaar mensen binnen. Laat ze zich identificeren", vertelt de zanger aan zijn volgers. Het nieuws komt als een shock voor Janny, aangezien er vorig jaar ook al in haar huis is ingebroken. "Toen is ook al alles weggehaald." Gerard legt uit dat er ook niet zo veel te halen valt, maar wil vooral al zijn volgers waarschuwen. "Soms vertrouw je mensen door je goedgelovigheid, maar dat kan niet in deze tijd." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!