Beeld © Instagram @mikkykiemeney

Vriendin Frenkie de Jong deelt alles over relatie

26 mei 2019 14:12

Mikky Kiemeney heeft in een aflevering van Gossip met Anna Nooshin alle roddels over zichzelf, en haar relatie met Frenkie besproken.

“We vertrouwen elkaar gewoon”

Het is een drukke periode voor Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky. De twee verhuizen binnenkort naar Barcelona, omdat hij zijn voetbalcarrière daar gaat voortzetten. Maar er is niets wat de twee niet samen aankunnen. Het stel is al vierenhalf jaar samen en kent elkaar van de middelbare school. Toch denken veel mensen dat Mikky alleen met de voetballer gaat voor de roem en het geld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Frenkie de Jong bleef stiekem tussen Ajax-spelers slapen

"Dat kan ik wel ontkrachten", zegt Mikky over die roddel. "We zijn al vierenhalf jaar samen. Hij heeft zelfs een tijdje bij mijn ouders gewoond." Het stel kent elkaar dus al heel lang en zat samen op de middelbare school. Beiden deden ze veel aan sport. "Ik zat op hockey en hij op voetbal. Maar ik zat tussen meer dan tien voetballers in de klas." Er was dus genoeg keus, als het daarom ging. 

Ook de vriendin van Matthijs de Ligt kwam ter sprake. "Ik ben heel goed met het ex-vriendinnetje van Matthijs", legt de blondine uit. "Ze zijn nu ongeveer een halfjaar uit elkaar." Volgens geruchten zou er ruzie zijn met Matthijs' nieuwe vriendin, maar daar blijkt niets van waar te zijn. "Het is een superleuk meisje. Ik ben goed met zijn ex-vriendin, maar ook met zijn nieuwe vriendin.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Frenkie de Jong vindt alle aandacht beetje eng

Met de ene voetbalvrouw kan ze het beter vinden dan met de andere. "Afgelopen jaar was er veel aandacht voor mij en Frenkie", vertelt Mikky. "Dan merk je dat er scheve gezichten zijn. Er zitten veel lieve meiden tussen, maar van sommigen krijg je boze blikken." En dat kan soms best lastig zijn. “Het is wel jammer.”

In een eerder interview had Mikky toegegeven jaloerser te zijn dan haar vriendje, maar dat had vooral met de aandacht voor hem te maken. “Ik zeg altijd tegen hem: ‘Ik vertrouw jou voor honderd procent, maar die meisjes niet'.” Volgens de blondine is er verder niets aan de hand. “We vertrouwen elkaar gewoon.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!