Beeld © Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink showt zijn bizarre transformatie

26 mei 2019 16:15

Donny heeft nooit veel hoeven doen om in shape te blijven. Toch heeft hij zich behoorlijk in het zweet gewerkt om op dit punt te komen. De tv-persoonlijkheid deelt zijn verhaal op Instagram.

"Ik heb me nog nooit in mijn leven zo fit gevoeld"

"Het zit erop", deelt het Roelvinkje verheugd op Instagram. Donny deed acht weken lang mee met de Goud-Droog Challenge, met als resultaat een ware transformatie. Al was hij niet aan de zware kant, het resultaat liegt er niet om. "Ik ben zeer tevreden en heb me nog nooit in mijn leven zo fit gevoeld", aldus Donny. 

Bovendien heeft Donny alles vastgelegd in een video. Hierin is te zien hoe hard hij heeft gewerkt en zie je de moeilijkheden die tussendoor voorbijkwamen. "Ik word met de dag ouder, ik word met de dag wijzer", vertelt hij in het filmpje. "Ik heb geleerd dat je gewoon bij jezelf moet blijven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink en Fajah bundelen hun krachten

Ook zijn fans lijken onder de indruk van zijn transformatie. "Respect!", "Zozo" en "Goed gedaan" zijn een paar van de reacties onder de foto. Echter zijn er ook velen die vonden dat Donny er beter uitzag op de linkerfoto, waar hij nog niet zo afgetraind was. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!