Beeld © ANP

Patricia Paay in ziekenhuis na ongeluk

28 mei 2019 07:02

Patricia Paay is in haar woning in het Brabantse Wernhout afgelopen weekend van de trap gevallen. Dat vertelt de diva dinsdag aan De Telegraaf. "Alles, maar dan ook alles doet zeer."

"Ik viel voorover"

Het zit Patricia niet bepaald mee. Vrijdag werd ze nog succesvol geopereerd aan haar heup, maar bij thuiskomst voelde het toch nog niet helemaal goed. "Ik stond nog wel wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik stond boven aan de trap en verloor mijn evenwicht. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden." De diva wist meteen dat het foute boel was. "Ik was helemaal dizzy en het voelde niet goed. Er is gelijk een ambulance gebeld en ik ben naar het ziekenhuis in Breda gebracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden en Patricia Paay in Celebrity Call Centre

Onderzoek moet duidelijk maken of haar onlangs geopereerde heup niet te veel schade heeft opgelopen. Voor Patricia rest nu niets anders dan herstellen van haar val. "Ik mag van geluk spreken dat het zo is afgelopen. Het had veel erger gekund", zegt ze. "De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay niet langer vervolgd door bedrijf

Gelukkig heeft ze haar man Robbert om voor haar te zorgen. "Hij doet enorm zijn best om het mij toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar die pijn is vreselijk" , aldus La Paay.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!