Beeld © Getty Images

Ex-man: 'Ik bedreigde Khloé Kardashian met de dood'

28 mei 2019 22:05

In zijn memoires vertelt Lamar Odom, de ex-man van Khloé Kardashian, openlijk over zijn drugsproblemen en relatie met de reality-ster. De oud-basketballer doet ook uit de doeken waarom hij zijn toenmalige vrouw heeft bedreigd met de dood.

"Jij weet niet waar ik toe in staat ben!"

De memoires Darkness to Light van Lamar Odom heeft al veel stof doen opwaaien. De oud-basketballer vertelt hierin onder andere over zijn drugsgebruik en hoe hij uiteindelijk hierdoor in een coma belandde. In zijn nieuwste onthulling aan het programma Good Morning America vertelt hij dat hij zijn ex-vrouw Khloé Kardashian ooit heeft willen vermoorden. 

Lamar zou het volgende hebben geschreeuwd naar Khloé: "Ik ga je f•cking vermoorden! Jij weet niet waar ik toe in staat ben!" Dit tafereel gebeurde toen de twee nog getrouwd waren, maar hij al wel onder invloed van drugs was. "Ik weet wel zeker dat ze behoorlijk bang was toen", legt hij uit aan het ochtendprogramma. "Nu ik er zo over nadenk, kan ik nauwelijks geloven waarom ik haar ooit zo heb behandeld." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kim Kardashian droomt al van vijfde kindje'

Wanneer de interviewer er op doorvraagt, geeft Lamar toe nooit sorry te hebben gezegd aan zijn ex-vrouw. "Ik ben haar en haar familie mijn excuses verontschuldigd. Dat is zeker", legt de 38-jarige uit. Daarnaast vertelt de oud-basketballer openhartig over hoe hij vreemdging. "Ik kon het goed verstoppen, Khloé wist het heel lang niet. Als je getrouwd bent, wil je natuurlijk niet dat je echtgenoot er achterkomt dat je cocaïne gebruikt en seks hebt met andere vrouwen. Ze zorgde voor me met alles wat ik heb gewild of nodig heb gehad."

Inmiddels zijn de twee al geruime tijd uit elkaar, al werd de scheiding pas officieel in 2016 na zeven jaar huwelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!