Beeld © ANP

'Wesley en Yolanthe weer samen'

29 mei 2019 09:14

Volgens Privé hebben Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hun huwelijkscrisis overleefd. Het weekblad beweert zelfs dat de twee weer gaan samenwonen.

"Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in. We willen daaraan werken en oplossingen voor vinden"

Begin maart maakten Yolanthe en Wesley bekend uit elkaar te gaan. Het stel trouwde in 2010 en werd in 2015 de trotse ouders van zoontje Xess Xava. De reden van de breuk is nog altijd niet bekend. Wel liet Wesley in een statement weten: "Ik heb het verknald. Meerdere keren." 

Nu lijkt het erop dat er een verzoening heeft plaatsgevonden. Wat niemand meer had verwacht, is toch gebeurd: Wes en Yo zijn weer samen. Een bekende van de familie laat aan Privé weten dat de problemen die er speelden zijn opgelost of worden opgepakt. "De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe veroordeeld tot betaling bouwondernemer

De manager van Yolanthe liet eerder nog weten dat zij het woord scheiden nooit heeft gebruikt en dat er van een officiële echtscheiding dus ook nog geen sprake is. "Ze zijn uit elkaar en leven niet meer samen", reageerde zij tegenover het AD. "Het kan nog alle kanten op." Wel veranderde Yolanthe haar naam op social media weer terug in Cabau en was ze opvallend stil op social media. 

Inmiddels laten de twee steeds meer van zich horen en is Wesley zelfs gespot in Amsterdam samen met Lil' Kleine. Volgens de bron was hij niet zomaar in onze hoofdstad, maar omdat 'ie groot nieuws had. "Wesley nam ons in vertrouwen", vertelt de bron. "Hij zei: ‘Wat niemand nog weet, is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen door. Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in. Daar willen we aan werken en oplossingen voor vinden. We zijn te veel zonder elkaar geweest. Dat moet niet. We gaan ook weer samenwonen!'’’

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Wes en Yo verkopen restaurant XaXa'

Volgens de Privé-zegsman is er al die tijd contact geweest. "Eerst via de telefoon, later zochten ze elkaar weer op." Er was dan ook geen ruzie tussen het stel, en zoontje Xess Xava heeft niet geleden onder de breuk. Toch is het nog niet helemaal koek en ei: "Er zijn een paar dingen gebeurd waarover ze tegen ons zwijgen. Dit is iets tussen hen, wat ook nooit naar buiten zal komen", aldus de anonieme bron. "Ze zijn klaar om die ellendige tijd af te sluiten en opnieuw te beginnen. Sámen, dat is toch wel heel bijzonder!’

Momenteel wonen ze nog apart, maar volgens de bron zal het niet lang meer duren of ze wonen weer samen. "Ze willen zo snel mogelijk weer onder één dak gaan wonen. Waar dat zal zijn, weten ze nog niet. Dat ligt ook aan ontwikkelingen in Wesley's carrière." Nederland zal het niet worden, dat staat wel vast. Maar voordat het zover is, gaan ze eerst lekker als gezin nog op vakantie, weet de bron. "Daar gaan ze dan uitgebreid vieren dat het allemaal toch weer goed is gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Sneijder-Cabau maakt comeback op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!