Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Martijn Krabbé zet vaart achter sprookjeshuwelijk

29 mei 2019 10:39

De sprookjesbruiloft van Martijn Krabbé en zijn aanstaande bruid Deborah komt steeds dichterbij. De tortelduifjes geven deze zomer elkaar nog het jawoord, zo vertelt de presentator aan tijdschrift Weekend.

"Ik ben er 100.000% van overtuigd dat dit huwelijk voor altijd is"

Afgelopen pakjesavond ging Martijn op zijn knieën en vroeg hij zijn Deborah ten huwelijk met een sinterklaasgedicht. En hij kan nog altijd moeilijk geloven dat ze volmondig ‘ja’ zei. “Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook”, vertrouwde hij RTL Boulevard eerder toe. “Maar kennelijk houdt ze van mij.”

Hoewel hij al twee keer getrouwd is met de moeder van zijn kinderen, Amanda, weerhoudt dit hem er niet van om nog een keer in het huwelijksbootje te stappen. Desondanks gaan er verschillende geruchten dat het huwelijk even op een laag pitje zou staan. Daar is volgens Martijn niets van waar. "Ik ben er 100.000% van overtuigd dat dit huwelijk voor altijd is", vertelde hij nogmaals aan Weekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martijn Krabbé verbaasd over 'ja' na aanzoek

Inmiddels is er ook een datum, hint de RTL-presentator, maar die houden ze nog even voor zich. "Het wordt in ieder geval dit jaar", vertelt Martijn aan het blad. De kans is groot dat de bruiloft deze zomer gaat plaatsvinden, aangezien Martijn eerder heeft laten weten graag met warm weer in het huwelijksbootje te stappen. 

Een groot showbizzhuwelijk zit er niet in. "Dat is mijn werk, en dat geldt natuurlijk niet voor haar familie en alle vrienden", aldus Martijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martijn Krabbé en verloofde in de wolken

De 51-jarige Martijn leerde de 44-jarige Deborah in 2014 kennen toen hij net gescheiden was, op wintersport. Maar de vonk slaat in de witte bergen niet meteen over. Ze beginnen dan ook als vrienden, maar gaan elkaar langzamerhand steeds leuker vinden. Na een spontane kus na een etentje zijn de twee echt verliefd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!