Beeld © ANP

Duncan wil Frank van der Lende in Pippi-pak

29 mei 2019 22:22

Duncan Laurence heeft een goede tegenprestatie bedacht voor Frank van der Lende. De 3FM-dj moet hem volgende week verkleed als Pippi Langkous interviewen tijdens Pinkpop. "Met je haar in twee vlechten", aldus de songfestivalwinnaar woensdag in de uitzending van Frank.

De dj had eind maart gezegd dat hij alles zou doen als Duncan het Eurovisiesongfestival zou winnen. Snel erna zei hij dat hij geen tatoeages zou nemen of zijn lange haar zou knippen. Duncan wilde toch iets met Franks haar doen en bedacht daarom de Pippi-outfit. "Ik zou het heel erg grappig vinden", zei hij.

Frank is niet de eerste BN'er die aan de bak moet na Duncans songfestivalzege. AVROTROS-collega’s Herman Hofman (3FM) en Lammert de Bruin (EenVandaag) spraken af een duik te nemen in de vijver bij het omroepgebouw als de zanger zou winnen. Daarvoor werden afgelopen week speciale Duncan Laurence-zwembroeken gemaakt, zo liet Hofman zondag zien op Twitter. Wanneer het gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Ook cabaretière Sanne Wallis de Vries moet eraan geloven, al hoeft zij het water niet in. “Als Duncan vanavond wint, doe ik een fotoshoot met een opblaastompoes”, kondigde ze op de dag van de finale aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!