Beeld © Instagram @pommelinetilliere

Trammelant tussen Pommeline en Fabrizio?

30 mei 2019 12:14

Trouble in het Griekse paradise van Pommeline en Fabrizio. Het lijkt erop dat hun relatie op losse schroeven staat. De twee komen al maanden niet op elkaars Instagram voorbij, en als klap op de vuurpijl heeft de blondine haar 'Fabrizio' tattoo afgelopen week laten weghalen.

"Removing an old mistake from Pommeline”

De realityster, die niet vies is van een spuitje hier en een prikje daar, hielp enkele dagen geleden het gerucht zelf de wereld in. Op haar Instagram was te zien hoe ze een tattoo op haar rechter bovenbeen aan het weglaseren was. Inderdaad, de plek waar Fabrizio haar tatoeëerde. 

Hoewel Pommeline zelf nog geen nadere uitleg heeft gegeven, doet de kliniek waar ze is geweest dit voor haar. "Removing an old mistake from Pommeline”, luidt het bijschrift. Volgers van het koppel weten dan ook zeker: de liefde is voorbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoofd Fabrizio schittert op Pommeline's been

Fans maken zich al langere tijd 'zorgen' om het stel. Zo zijn de tortelduifjes al een poosje verdacht stil op social media. En dat terwijl ze er eerst een dagtaak van maakte elkaar te taggen en foto’s van elkaar te posten op Instagram. Ook kwamen ze regelmatig voor in elkaars Instagram story.

Nadat Pommeline onlangs haar 25ste verjaardag vierde met een gepast kiekje, viel het haar volgers op dat er één felicitatie schitterde door afwezigheid. Namelijk die van haar eigen vriend Fabrizio. Zijn felicitatie was in geen velden of wegen te bekennen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Pommeline ernstig ziek

De laatste foto van de twee samen stamt ook alweer uit begin maart en al snel kreeg het Temptation Island-stel de onvermijdelijke vraag voor hun kiezen: “Zijn jullie nog bij elkaar?”. Ook het Vlaamse tijdschrift TV Familie vroeg zich dit af. Zij namen contact op met de tortelduifjes. Hoewel Fabrizio geen gehoor gaf, was Pommeline gelukkig wel bereikbaar voor een reactie. “Sorry hoor, maar ik mag hier echt niks over zeggen”, aldus de blondine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vurige dansmoves van Fabrizio maken Pommeline gek

Ook gaan er geruchten dat deze bijzondere radiostilte te maken heeft met een mogelijke deelname aan Temptation Island VIPS. Hoewel RTL de deelnemers nog niet officieel bekend heeft gemaakt, gaan de namen van Pommeline en Fabrizio al langere tijd rond. En dat terwijl het stel in oktober 2019 nog bekend maakte te gaan trouwen. Wel is te zien dat  de twee nog altijd samenwerken in Fabrizio’s tattooshop. To be continued... 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!