Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Lief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven

30 mei 2019 15:42

Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden dat Bibi en Waylon de trotse ouders werden van dochtertje Teddy. Echter had de kleine deugniet nog altijd geen kraamfeest gehad. Daarom gingen Bibi en Waylon aan de slag om de mooiste dag ooit voor hun meisje te organiseren.

"Het is nu eindelijk zover"

In haar nieuwste video legt Bibi uit waarom het kraamfeest pas maanden later plaatsvindt. “Ik was iets te laat met de uitnodigingen maken en versturen van de geboortekaartjes en alles", biecht ze op. "Maar het is nu eindelijk zover.”

En de vertraging heeft ook zo zijn voordelen, want nu kan de ondeugende Teddy zelf ook wat meer genieten. "Dat is wel een leuke bijkomstigheid", spreekt de YouTube-ster in de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman moet dochtertje Teddy achterlaten

Aan alles is gedacht tijdens het feestje. Zo zijn er honderden roze ballonnen, genoeg cadeautjes, een eigen band en de kleine Ted (zoals haar ouders haar liefkozend noemen) heeft zelfs haar eigen gebakjes. Het meisje heeft dan ook de dag van haar leven. Niet zo gek dat ze aan het einde van de avond in coma ligt. 

Maar ook Bibi wordt tijdens de feestelijke dag in het zonnetje gezet. Haar liefje Waylon heeft namelijk een heel leuke verrassing voor haar geregeld. Bibi’s favoriete band, De Règâhs, treedt op. En dat is die kers op de taart. 

Kijk de mierzoete video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Waylon krijgt geen genoeg van baby Teddy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!