Beeld © ANP

Ex Ben Saunders doet boekje open: 'Dat is gewoon pech'

30 mei 2019 17:01

Foute mannen: ze komen in allerlei soorten en maten. Helaas weet Yvonne Coldeweijer er alles van. In 2012 was ze samen met Ben Saunders. “Ik heb nooit gedacht: spannend, een bad guy met een strafblad. Dat is gewoon pech”, vertelt ze in de nieuwste Beau Monde.

"Ik ken wel meer BN’ers, maar hij had echt charisma"

Yvonne Coldeweijer heeft een dikke 150k volgers op Instagram, vlogt haar leven én heeft een eigen sieradenlijn. Ze heeft het dik voor mekaar, maar haar leven stond een paar jaar geleden nog helemaal op zijn kop. "Ik leerde Ben kennen nadat hij The Voice had gewonnen", doet ze een boekje open in het blad. "Er hing iets magisch om hem heen. Ik ken wel meer BN’ers, maar hij had echt charisma.”

Volgens de blondine keken mensen door zijn tatoeages en ruige imago heen. “Als iemand zich goed voelt, krijg je zijn beste kant te zien. “ Dat veranderde volgens haar toen 'ie in een dip kwam te zitten: “De verwachtingen waren torenhoog, hij was bang dat hij het niet waar kon maken."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vandaag 8 jaar geleden: Ben Saunders wint The voice of Holland

Met haar carrière ging het op dat moment juist wél goed, en dat zorgde voor een deuk in hun relatie. “Als vrouw vind ik het sexy om tegen een man op te kijken. Dat is ook waarom je hem wilt. Voor mannen werkt dat anders", aldus de YouTube-ster. Ben vluchtte daarom in uitgaan en drank. “Ik denk om zijn gevoel te verdoven", aldus Yvonne. “ Toen kwam die bad boy wel naar boven. Dat voelde niet goed, ik dacht: ben je nou zo aan het veranderen of is dit wie jij echt bent? Na anderhalf jaar was het klaar.”

Ondanks alles kijkt ze wel positief terug op haar relatie met Ben. Al denkt haar omgeving daar vaak anders over. Mensen linken de voormalig zanger tegenwoordig vooral aan geweld en verkeersregelaars. “Dat heb ik allemaal niet met hem meegemaakt. Toen was ik allang weg.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicky Romero niet meer met Yvonne Coldewijer

De nieuwe Beau Monde ligt nu in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!