David Letterman in de ban van Kanye West en Kim Kardashian

31 mei 2019 04:36

Het interview dat David Letterman heeft gehouden met Kanye West verraste hem door de uitspraken die de zanger deed over zijn bipolariteit en hoe hij daarmee omgaat. Dit liet Letterman weten tijdens een bezoek aan de Amerikaanse show The View.

"Ik weet niks van bipolariteit of schizofrenie, want ik kamp er niet mee, gelukkig"

David sprak Kanye voor zijn Netflix-programma My Next Guest Needs No Introduction. "Ik weet niks van bipolariteit of schizofrenie, want ik kamp er niet mee, gelukkig," aldus David, die hem opzocht tijdens een van zijn Sunday Services, een kerkelijke dienst die hij sinds een paar maanden geeft. Daar was West zeer openhartig over wat er met hem gebeurd tijdens een 'aanval'. "Je wordt super paranoia over alles. Iedereen lijkt te acteren tegenover je, alles lijkt een samenzwering. De overheid lijkt geheime chips in je hoofd te hebben geplaatst, waardoor je denkt dat alles wat je zegt wordt opgenomen. Op een gegeven moment denk je zelfs dat iedereen je wil vermoorden, dus je vertrouwt niemand meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West open over zijn bipolaire stoornis

Ook liet David zich uit over Kim Kardashian, de vrouw van Kanye. "Ik ken haar wat beter dan Kanye. Zij maakt zich echt hard voor dingen. Niet alleen voor hem en haar familie, maar zoals we weten ook voor de rechten van gevangenen, die ze helpt vrij te krijgen of kortere straffen te laten krijgen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!