Beeld © ANP

Kim Kardashian zet zich in voor ter dood veroordeelde gevangene

31 mei 2019 10:46

Kim Kardashian is donderdag weer eens op gevangenenbezoek gegaan. De realityster zocht de ter dood veroordeelde Kevin Cooper op in de San Quentin-gevangenis.

Kevin is de zoveelste gevangene voor wie Kim zich inzet om hem vrij te krijgen. De vrouw van Kanye West is ervan overtuigd dat Kevin in de jaren tachtig ten onrechte is veroordeeld voor het plegen van vier moorden. De 61-jarige man wacht al sinds 1983 op zijn doodstraf. Afgelopen oktober kreeg Kim de gouverneur van Californië zover om zich te verdiepen in de zaak, waarna er nieuwe DNA-testen kwamen.

De definitieve resultaten hiervan moeten nog binnenkomen. Toch besloot Kim dat ze Kevin alvast wilde ontmoeten. In een twee uur durend gesprek is de Keeping Up with the Kardashians-ster er verder van overtuigd geraakt dat Kevin er toentertijd is ingeluisd, meldt TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

David Letterman in de ban van Kanye West en Kim Kardashian

Hoogstwaarschijnlijk is Kevin maar al te blij met de steun van Kim. De realityster, die nu zelf rechten studeert, en haar juridische team wisten afgelopen maanden al zeventien gevangenen vrij te krijgen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!