Beeld © Instagram @karimleone

Love Island-Melany vond liefde bij Temptation-Karim

31 mei 2019 15:05

Voor haar deelname aan Love Island dacht Melany de liefde te hebben gevonden in Karim uit Temptation Island. Inmiddels zijn de twee uit elkaar en zoekt de Nederlandse schone opnieuw naar de ware op Gran Canaria.

"Ze is mijn eerste écht serieuze vriendin"

Karim en Melany hebben bijna een jaar een relatie gehad. De verleider maakte in Temptation Island het moeilijk voor Jolien, maar zijn oog viel toch echt op Melany. "Ze is mijn eerste écht serieuze vriendin", zei hij destijds aan Het Laatste Nieuws. "En ik wil er mijn best voor doen om dat zo te houden." 

Het bleek niet de juiste combinatie te zijn. Toch leek het een tijd goed te gaan. "Het is een heel mooie en lieve meid, en ik voel me goed bij haar", vertelde Karim destijds. De twee ontmoetten elkaar in een Starbucks in Amsterdam. Uiteindelijk was de afstand ook lastig, aangezien Karim in Maasmechelen woonde. 

View this post on Instagram

Let’s go to paradise forever ✨

A post shared by KARIM LEONE (@karimleone_) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Love Island-ster was met een bekende voetballer

View this post on Instagram

💜

A post shared by MELANY SLIEF. ♥ (@melany) on

Melany zit nu op Love Island, waar ze als extra persoon erbij kwam in de villa. Haar oog viel in eerste instantie op Jarne. Ook dit bleek uiteindelijk geen goede match. De serie is nog maar net begonnen, dus het is nog maar de vraag of de ware liefde er voor haar tussen zit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!