Beeld © Instagram @andrehazes

André Hazes vertelt openhartig over zijn 'tweede vrouw'

31 mei 2019 17:30

Naast neefjes zijn Djarno Hofland en André Hazes ook beste vrienden. Daarbovenop komt dat Djarno ook de tourmanager is van de zanger.

"We hebben met elkaar in het bedje gelegen als baby's en hij is degene voor wie ik een kogel zou vangen"

"Hij is mijn tweede vrouw, letterlijk", vertelt André openhartig aan Shownieuws. "Hij is mijn langste vriend. We hebben met elkaar in het bedje gelegen als baby's en hij is degene voor wie ik een kogel zou vangen." Het is geheel wederzijds, blijkt uit Djarno's antwoord. "Onze band is uniek", vertelt de tourmanager. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes steunt Nederlands Elftal met hit

Maar Djarno had eigenlijk een andere carrière voor ogen. De beste vriend van André is namelijk eigenlijk altijd voetballer geweest. Zo speelde hij van zijn achtste tot zijn eenentwintigste bij Ajax en later bij PEC Zwolle. "Dat zette ik opzij om tourmanager van André Hazes te worden", vertelt hij. 

"Toen hij upcoming was, reed zijn moeder hem altijd. Maar toen vroeg hij mij", aldus Djarno. En dat legt hem geen windeieren, het gaat namelijk enorm goed met de carrière van de zanger. Bovendien kunnen de beste vrienden dan altijd samen zijn en dat lijkt het prima af te gaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!