Beeld © Instagram @nienkeplas

Nienke Plas toont beelden van huwelijksaanzoek

01 juni 2019 16:42

Nienke Plas gaat in het huwelijksbootje stappen met haar vriend sinds elf jaar, Resley. De twee hebben al een kindje samen en gaan binnenkort hun liefde bekronen met een bruiloft. In haar nieuwste vlog toont ze hoe dit allemaal is gegaan.

"Ze gaat janken als een baby"

Resley wilde alles als verrassing houden, maar wel op een traditionele manier te werk gaan. Daarom vroeg hij eerst zijn schoonvader voor zijn dochters hand. Vervolgens ging hij vissen naar hints over wat voor ring Nienke zou willen en koos er eentje voor haar uit. Hier kwam wel een bijzondere gast aan te pas. 

Eenmaal in de juwelierszaak herkende iemand Resley uit Nienkes vlogs. Hij kreeg dus een helpende hand van de kijker, die het exclusieve nieuws dus als eerste wist. Ook ging Nienkes vriend langs bij zijn eigen moeder om het grote nieuws te vertellen. "Ze gaat janken als een baby", was haar reactie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas: 'Ik ben verloofd!'

Het grote moment stond op de planning tijdens een tripje naar Dubai. Wanneer Resley het plan voor de avond vertelt, merkt Nienke op dat hij wel erg zenuwachtig lijkt, al lijkt ze niet helemaal door te hebben waarom. Wanneer het avond is, maakt Resley de beslissing om te vragen. "Dit is wel het moment, denk ik", kondigt hij aan. 

"Ik denk dat het wel een mooi moment is om te vragen of je met me wil trouwen", zegt hij tegen zijn liefje. Nienke lijkt in shock en doet haar handen voor haar mond. De tranen springen in haar ogen. "Ik heb hier zo lang op gewacht", zegt Resley over het aanzoek. Natuurlijk zegt Nienke ja op zijn vraag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas ten huwelijk gevraagd

Nienke is helemaal door het dolle heen. Ook de kleine Frenky lijkt behoorlijk tevreden over het nieuws. "Papa en mama gaan trouwen", verkondigt de vlogster aan haar zoontje. "Vandaag?", reageert de enthousiast Frenky. Over een datum is nog niets bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!