Beeld © Instagram @official_waylon_music

Waylon zet circusact op met dochtertje Teddy

03 juni 2019 11:26

Waylon, Bibi Breijman en hun dochtertje Teddy genoten van het lekkere weer tijdens Eten Op Rolletjes in Hilversum. Vader en dochter lieten meteen even zien dat ze ook een goede circusact kunnen neerzetten.

"Kunnen jullie in het circus gaan werken!"

Waylon plaatst een wel heel zoet filmpje van zijn dochtertje. De zanger houdt Teddy met één hand omhoog, terwijl ze balanceert. Bibi maakt de video en die is behoorlijk onder de indruk. "Ja, Ted", zegt ze enthousiast. "Kunnen jullie in het circus gaan werken!" Waylon is het er wel mee eens en kondigt de show alvast aan. "In Hilversum doen wij onze acrobatenact! Komt dat zien", schrijft de zanger bij het filmpje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven

Oplettende fans viel het ook op dat Dylan, de zoon van Waylon uit een vorige relatie, te zien is in het filmpje. De band tussen vader en zoon was bekoeld door Waylons drugsverslaving, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. "Zo lief hoe Dylan naar haar kijkt", "Kijk die blik van Dylan naar zijn zusje, dat is echte broer-zusliefde" en "En grote broer Dylan zwijmelt" zijn een paar van de reacties onder het filmpje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!